top of page

SPIRITUELE BEHANDELINGEN

nagel lezing.jpeg
tarotkaarten.png

NIEUW - NAGEL LEZING

Bij deze nieuwe en zelfontwikkelde methode zul je zelf vijf kunstnagels beschilderen. Vervolgens zal ik op basis van de vijf apart beschilderde nagels en op het totaalplaatje een lezing doen en levensvraagstukken beantwoorden. Door de unieke combinatie van verschillende elementen die samen je gehele hand vormen kan dit leiden tot verrassende en zeer behulpzame inzichten.

READING MET TAROTKAARTEN

Middels het leggen van tarotkaarten kun je bewuster raken van onderbewuste processen in je lichaam en leven. Ook is het een wijze om contact te leggen met overledenen. Tijdens deze reading krijg je kaarten toebedeeld en leg ik uit hoe en waarom deze kaarten betrekking hebben op jouw leven. Tot slot kijken we naar hoe je hier je voordeel mee kunt doen en je een les kan trekken uit de reading.

Astrology-Crystals
engelenkaarten.jpeg

FOTOLEZING

Ben je opzoek naar verbanden, oorzaken of antwoorden? Of heb je simpelweg gewoon veel onbeantwoorde vragen?
Ik probeer contact te leggen met de betrokkenen via een relevante foto die jij zelf meeneemt. Dit mag iemand uit jouw omgeving zijn of een overledene. In alle discretie wordt er contact gelegd met de betrokkenen om zo tot antwoorden te komen. Dit biedt rust en mogelijkheid om je eigen levenspad positief te maken en te behouden.

READING MET ENGELEN KAARTEN

Door een lezing te doen aan de hand van het leggen van engelenkaarten kun je onderbewuste processen duidelijker in beeld krijgen. Het doel is om te leren om grip te krijgen op je leven en vooruitgang te boeken. Je kunt ook in contact komen met overledenen hierdoor. Tijdens de lezing zul je kaarten van mij krijgen en ik zal toelichten hoe en waarom deze kaarten betrekking hebben op jouw leven. We proberen hier positief naar te kijken, zodat je je voordeel kan halen uit deze informatie.

hoe-werken-Orakelkaarten.jpeg
PHOTO-2019-07-12-16-35-48_edited_edited.jpg

ORAKEL KAARTLEGGING

Orakelkaarten worden al eeuwen lang gebruikt bij het vinden van antwoorden op zeer persoonlijke vragen. Dit kunnen hele kleine, maar ook juist de grotere levensvragen zijn. Bij de kaartlegging is het doel om inzicht te krijgen in onderbewuste processen wat moet zorgen voor duidelijke verbeteringen in jouw leven. Ze kunnen zorgen voor nieuwe wijsheden die je zullen helpen de juiste levenskeuzes te maken.

WORKSHOP INTUÏTIEF SCHILDEREN

Intuïtief schilderen is een innerlijke reis naar hetgeen dat onbewust in jou leeft. Je gaat op een expressieve en intuïtieve manier met verf vormgeven aan jouw innerlijke beleving. Deze methode werkt beter naarmate de deelnemer zich meer overgeeft. Soms kom je blokkades tegen en soms zal de innerlijke stroom je meteen meenemen. Het aangaan van dit proces weergeeft wat er onbewust in je speelt en kan resulteren in een explosie van creativiteit, levenskracht en blijdschap.

PHOTO-2019-07-12-16-14-08 2_edited.jpg
online-reiki-cursus-handen-boven-hoofd.j

SMUDGE REINIGING

Iedere dag neem je veel energieën mee van anderen en van gebeurtenissen. Daarnaast draag je vaak oude pijn en energie met je mee. Deze energieën hebben invloed op je aura en energieveld. Tijdens de ceremonie wordt o.a. salie en lavendel verbrand en met de vrijgekomen rook worden mensen, dieren, ruimtes, stenen en rituele voorwerpen energetisch gereinigd. Tijdens de reinigingsceremonie wordt de rook verspreidt met een dergelijke smudge veer. Wil je een persoonlijke smudge bestellen? Dat kan voor € 35,- per stuk. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

TERA MAI REIKI

Middels Tera Mai reiki wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Aan de hand van het gerenommeerde handboek "The Healing Angels of the Energy Field" wordt positieve energie overgebracht en vindt het lichaam de kracht om langdurige klachten te verhelpen.

Spiritueel: Services

MAAK EEN AFSPRAAK

Bedankt voor je bericht. Ik neem contact met je op!

Brick Home with Bike
Spiritueel: Contact
bottom of page